ENTREPRENAD LIVE: Rondellen först med ny Hydrema

Rondellen Maskin blir först i Sverige med Hydremas nya sjutonsdumper 707G. Affären offentliggjordes på Entreprenad Live och inom någon vecka är maskinen redo för uppdrag.

 

Rondellen Maskin blir först i Sverige med Hydremas nya dumper 707G. Samuel Lundberg, till vänster, ägare av Rondellen Maskin offentliggjorde affären tillsammans med Hydremas säljare Lars Wennberg, Entreprenad Live. Foto: Ann-Louise Larsson

707G är en helt ny produkt för Hydrema, som visades för första gången på Bauma i våras och som fick sin Sverige-premiär på Entreprenad Live den gångna veckan. Där fick Samuel Lundberg, som äger Rondellen Maskin, också sätta företagets dekaler på maskinen och inom någon vecka kommer maskinen att finnas tillgänglig för uthyrning.

– Vi har sett att efterfrågan på den här typen av maskiner kommer mer och mer och där vill vi ligga i framkant som en av landets främsta uthyrare och erbjuda kunderna det som de vill ha. Det som vi framförallt fastnade för med den här maskinen är smidigheten i kombination med det låga marktrycket, säger Samuel Lundberg.

Hydrema 707G är den danska maskintillverkarens minsta dumpermodell och är i mångt och mycket en förkrympt variant av storsäljande modellen 912. 707G finns med två olika motoralternativ, 90 kilowatt alternativt 55 kilowatt, och har enligt Rondellens önskemål utrustats med bredare däck för att hålla marktrycket lågt. 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 16 september 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste