ENTREPRENAD LIVE: Extrautrustad sopskopa

Ystamaskiner visade sopskopan SS155 på Entreprenad Live. Den har nu utrustats med vattentank och mekanisk sidoborste och finns i flera bredder från 1,3 meter till 2,3 meter.

 

Fredrik Olsson, Ystamaskiner, visar sopskopan SS155, som nu utrustats med vattentank och sidoborste. Foto: Ann-Louise Larsson

Med vattentank slipper man problem med damm när man sopar. Mekanisk sidoborste, som när den används körs med maskinens arbetshydraulik är en uppskattad extrautrustning. Den kan köras framåt eller bakåt under sopning.

– Sopskopor är en intressant produkt som vi ser att allt fler börjar jobbar med, säger Fredrik Olsson, säljare på Ystamaskiner.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 16 september 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Digitalt, självkörande och klimatsmart – så tror Bomag om framtiden

Under två dagar har Bomag bjudit in kunder och press till ”Innovations Days” vid fabriken och huvudkontoret i Boppard, en timmas bilresa norrut från Frankfurt. Den röda tråden genom dagarna har varit de tre ledorden; digitalisering, automatisering och minskade utsläpp. Bland annat har den självkörande välten Robomag  BW154 visats, som man kunnat se för första gången på Bauma tidigare i år.

 

Kommentera