Hallå där Björn Ekdahl

Vd på Wallins Traktor, som tillsammans med MaskinGruppen inviger den gemensamma anläggningen i Eslöv 20-21 september. 

 

Björn Ekdahl

Berätta om den nya anläggningen och ert nya samarbete!

– Vi bildar tillsammans ett helt nytt bolag och flyttar in i den nya anläggningen i Eslöv. Den främsta anledningen till det är möjligheten att kunna öka servicen till våra kunder med en större verkstad och mer kompetens. Det blir både verkstad, reservdelsbutik och maskinförsäljning på plats. Vi på Wallins Traktor kommer tills vidare att ha kvar verkstad och reservdelar även i Hörby, men alla säljare kommer utgå från Eslöv.

Har ni samarbetat tidigare? 

– Det har hänt att vi har hjälpt varandra några gånger och lånat maskiner av varandra, men nu tar vi ett gemensamt samlat grepp på ett helt annat sätt. Vi kommer vara 15 stycken i det nya bolaget från start. 

Vad händer under invigningen? 

– Vi kommer att ha maskinvisning med många av våra leverantörer på plats. Vi bjuder på fika och mat, så har man vägarna förbi Åkerigatan 8 i Eslöv så är man hjärtligt välkommen in till oss den 20-21 september.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 19 september 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Digitalt, självkörande och klimatsmart – så tror Bomag om framtiden

Under två dagar har Bomag bjudit in kunder och press till ”Innovations Days” vid fabriken och huvudkontoret i Boppard, en timmas bilresa norrut från Frankfurt. Den röda tråden genom dagarna har varit de tre ledorden; digitalisering, automatisering och minskade utsläpp. Bland annat har den självkörande välten Robomag  BW154 visats, som man kunnat se för första gången på Bauma tidigare i år.

 

Kommentera