JCB:s nya huvudkontor i Tyskland invigt – en av de största investeringarna någonsin

Brittiska JCB har investerat 50 miljoner pund i ett nytt huvudkontor i Tyskland som är hela tre gånger större än det tidigare. Investeringen är en av de största som JCB någonsin gjort.

Den första oktober invigdes det nya tyska huvudkontoret av Lord Bamford och Tysklandschefen Frank Zander. Investeringen är en av de största i JCB:s historia. Foto: JCB

JCB etablerade sig i Tyskland med ett dotterbolag redan 1965 och Tyskland är idag en av de viktigaste marknaderna i Europa. Nyligen invigde JCB:s styrelseordförande Lord Bamford det nya tyska högkvarteret, där det finns 75 kontorsplatser, showroom och utbildningscenter.

”Europa har varit en mycket betydande marknad för JCB sedan 1950-talet och denna anläggning är ett bra exempel på vår investering i framtida tillväxt”, sade Lord Bamford vid invigningen.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 03 oktober 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Digitalt, självkörande och klimatsmart – så tror Bomag om framtiden

Under två dagar har Bomag bjudit in kunder och press till ”Innovations Days” vid fabriken och huvudkontoret i Boppard, en timmas bilresa norrut från Frankfurt. Den röda tråden genom dagarna har varit de tre ledorden; digitalisering, automatisering och minskade utsläpp. Bland annat har den självkörande välten Robomag  BW154 visats, som man kunnat se för första gången på Bauma tidigare i år.

 

Kommentera