Hüllert Maskin växer med nytt säljkontor i Värmland

Hüllert Maskin expanderar och öppnar nu ett säljkontor i Karlstad. Det kommer att bemannas av säljaren Klas Vangen som är specialinriktad på maskiner för materialhantering och teleskoptruckar.

Klas Vangen blir säljare på försäljningskontoret som Hüllert Maskin drar igång i Karlstad. Foto: Hüllert Maskin

Klas har lång yrkeserfarenhet inom fordonsbranschen och kommer närmast från Nordic Wheels, där han arbetat som innesäljare och med teknisk support. Inför sin nya tjänst har han utbildat sig hos AB Hüllert Maskin och Ottossons Truck, för att bli specialiserad på materialhantering och logistik.

– Jag håller på att skaffa mig en unik kompetens inom logistik och materialhantering genom de två företagen. Nu arbetar jag som säljare och kan erbjuda industri, bygg- och entreprenadbranschen rätt maskinlösningar för effektivast möjliga hantering av material, säger han.

Klas Vangen utgår från Välsviken i Karlstad och har ett nära samarbete med AB Hüllert Maskins mångåriga samarbetspartner Karlstad Maskin & Truckservice AB, som servar Merlo teleskoplastare och gaffeltruckar.

– Jag säljer Merlo teleskoplastare, men även Hyundai gaffeltruckar. Det är en enorm styrka att ha en så bred produktportfölj, som riktar sig till alla de branscher som arbetar med materialhantering inom industri, bygg och entreprenad, säger han.

– Styrkan består i att jag kan erbjuda bra totallösningar, samt att jag representerar ledande leverantörer som Merlo och Hyundai.

 

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 08 oktober 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste