Rondellen storsatsar i Göteborg

Rondellen Maskin ligger i startgroparna att dra igång en ny depå i Göteborgsområdet. Depån kommer ligga i Partille och målet är att skapa ”Västkustens anläggningscenter”.

Rondellen storsatsar med en ny depå i Partille och vd Samuel Lundberg har som ambition att skapa "Västkustens anläggningscenter". 

– Det kommer sticka ut från våra andra depåer. Vi vill vara den mest närvarande och kompletta uthyraren i Göteborgsområdet och serva anläggningskunderna med allt som de kan tänkas behöva, berättar Samuel Lundberg, vd på Rondellen Maskin.

Depån kommer att  ligga bakom Partille Arena, i nära anslutning till E20 och får ett stort utbud av maskiner upp till 25 ton, redskap, tillbehör och slitdelar som anläggningskunderna behöver snabbt.

– Partille ligger bra till strategiskt mellan våra befintliga depåer i Kinna och Landvetter och ger oss marknad i ett nytt område av Göteborg.

– Vi startar också igång ett helt nytt ben och det är TA, där vi kommer ta hand om hela processen från tillståndsansökning till avetablering och där kommer vi ha support från våra andra depåer och jobba över hela Göteborgsområdet. Dessutom kommer vi kunna samordna uthyrning av maskiner med att vi kommer ut med avstängningsmaterial till arbetsplatsen, säger Samuel Lundberg.

Den fjärde november är det beräknat att den nya depån ska öppna. Rondellen har sedan tidigare depåer i Kinna, Landvetter och Nyköping. 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 08 oktober 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste