MaskinExpo ställer in nästa år

MaskinExpo ställer in nästa års mässa och satsar helhjärtat på att göra en fullmatad maskinmässa 2021 istället. Anledningen är att Maskinleverantörernas mässa Svenska Maskinmässan går av stapeln bara någon vecka senare nästa år och att det ställer till det både för besökare och utställare. 

MaskinExpo skjuter upp sin mässa 2020 och satsar istället helhjärtat på att göra en bred maskinmässa 2021. Arkivbild

- Vi har gått ut och frågat både besökare och utställare efter årets mässa och vi har kommit fram till  att vi inte kan garantera att leverera den bredd på utställare som vi vill och därför har vi fattat beslutet att skjuta upp mässan nästa år, säger MaskinExpos marknadschef Carina Tegelberg. 

MaskinExpo och Svenska Maskinmässan på Solvalla skulle ha arrangerats med bara någon veckas mellanrum, vilket skulle skapat bekymmer för både utställare och besökare. Därför väljer nu MaskinExpo att skjuta upp sin mässa ett år och satsa helhjärta på 2021. 

- Vi vill hitta en lösning som både utställare och besökare är nöjda med och där vi kan leverera det som efterfrågas, säger Carina Tegelberg och berättar att man nu kommer jobba på att hitta andra passande arrangemang för Stoxa till nästa år. 

- Det var inte ett lätt beslut att fatta att skjuta upp mässan ett år, men vi vill göra det som vi tror blir bäst för så många som möjligt, säger Carina Tegelberg. 

 

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
Tel: 019-16 61 30
E-post: ann-louise@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades torsdag den 10 oktober 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Senaste

Digitalt, självkörande och klimatsmart – så tror Bomag om framtiden

Under två dagar har Bomag bjudit in kunder och press till ”Innovations Days” vid fabriken och huvudkontoret i Boppard, en timmas bilresa norrut från Frankfurt. Den röda tråden genom dagarna har varit de tre ledorden; digitalisering, automatisering och minskade utsläpp. Bland annat har den självkörande välten Robomag  BW154 visats, som man kunnat se för första gången på Bauma tidigare i år.

 

Kommentera