RF System utökar med italienska hydraulhammare

RF System breddar sortimentet ytterligare med hydaulhammare från den italienska tillverkaren Hammer, som nyligen blivit uppköpta av RF:s moderbolag Kinshofer.

 

Hammers specialitet är hydraulhammare, rivningsutrustning och hanteringsredskap för återvinning. 

– Det senaste tillskottet i familjen gör oss ännu starkare både på den svenska marknaden och på våra exportmarknader, säger Hans Valdemarsson som är vd på RF-Systems AB i Vinslöv.
– Hammers sortiment kompletterar vårt produktutbud på ett utmärkt sätt. Deras specialitet är hydraulhammare, rivningsutrustning och hanteringsredskap för återvinning. Produktområden som vi nu kan utveckla på våra marknader, tillägger Hans Valdemarsson. 

Thomas Friedrich, President & CEO på Kinshofer Group säger:
– Kinshofer fortsätter med detta förvärv att stärka sin ställning som ett av världens ledande företag inom entreprenadutrustning. Det är ett ytterligare steg mot vårt mål att vara en “One-Stop-Shop” inom högkvalitativ utrustning som rationaliserar våra kunders arbete. Vår expansion ska utföras genom en stark lokal närvaro med personlig närhet till kunderna samtidigt som våra lokala företag och deras kunder får tillgång till branschens största sortiment och till teknisk utveckling på högsta nivå.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 16 oktober 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste