Kvdpro inför köp-direkt-funktion

Kvdpro öppnar nu upp för svenska kunder att köpa maskiner och andra tunga fordon till fast pris utan budgivning. Detta ska vara möjligt fram till 48 timmar innan auktionsavslut.

Per Blomberg, vd på Kvdpro, berättar om varför man inför den nya funktonen "Köp Direkt". Foto: Kvdpro

Varför lanserar ni tjänsten Köp Direkt? 

– Budgivning passar många, men inte alla. Budgivningsmomentet medför i vissa fall att köpare väljer att avstå köp. Vi är alltid öppna för att utveckla och anpassa vår produkt för våra kunder. Nu breddar vi vårt kunderbjudande vilket känns väldigt spännande och roligt, säger Per Blomberg, vd på Kvdpro, i ett pressmeddelande. 

Den nya tjänsten passar exempelvis de kunder som är i behov av ett snabbt köp, har behov av snabb avyttring eller behöver köpa många objekt samtidigt. Inledningsvis kommer Köp Direkt-tjänsten endast att finns tillgänglig på ett urval av objekt och för svenska kunder.
 
– Vi börjar i mindre skala och förhoppningen är att vi framåt ska kunna erbjuda denna tjänst på alla våra objekt samt även för utländska kunder, säger Per Blomberg.   
 
Hur kommer det sig att Kvdpro går ifrån sin affärsidé att sälja alla objekt på auktion? 

–  Budgivning kommer fortfarande vara den stora grunden i hela Kvdpros affärsidé. Köp Direkt är ett alternativ till budgivning. Ytterligare en tjänst för att kunna hjälpa säljare och köpare där ute till snabbare, enklare och bättre affärer av tunga fordon och maskiner, säger Per Blomberg. 

Objekt som kan köpas direkt kommer att vara markerade med en blå kundvagnssymbol, en Köp Direkt-knapp med det fasta priset på och innehålla ett digitalt intresseformulär.
 
– Intresseformuläret för Köp Direkt, för det specifika objektet, skickar kunden enkelt in på objektsidan på kvdpro.com. Inkommande förfrågningar hanteras i turordning och de kontaktas personligen av oss inom en arbetsdag, säger Per Blomberg.  

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades fredag den 01 november 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste