Bygg din egen maskin direkt på datorn

Nordfarm lanserar nu möjligheten att bygga och konfigurera sin maskin direkt på företagets hemsida. Och dessutom kan kunden se priset direkt.

Nu lanserar Nordfarm möjligheten för alla kunder att i lugn och ro bygga och konfigurera sin maskin direkt på företagets hemsida. 

Redan 1997 bröt Nordfarm en tradition i maskinbranschen genom att vara först med att ge ut en maskinkatalog med hela sortimentet och alla priser tydligt utsatta. Nu tar företaget nästa steg och lanserar möjligheten att ”bygga” och konfigurera sin maskin direkt på hemsidan.

– Sedan över ett år har alla våra återförsäljare haft möjlighet att bygga och konfigurera våra maskiner direkt på nätet. Nyttan har varit tydlig och vi lanserar nu därför denna möjlighet för alla, genom vår nya hemsida, skriver Nordfarm i ett pressmeddelande.  

På hemsidan hittar kunderna nu detaljerad information om respektive maskin,
med utrustning och tillvalsmöjligheter, fotografier och i många fall även rörlig media. Den stora nyheten är förstås att man nu kan bygga och konfigurera sin maskin i detalj innan man bestämmer sig för exakt den maskinkonfiguration som passar allra bäst. Dessutom ser kunden priset för den valda konfigurationen direkt.  

Den färdigkonfigurerade maskinen kan enkelt sparas ned och skickas med e-post eller skickas direkt till närmaste återförsäljare för vidare diskussion om utrustning eller exempelvis leveranstid.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 04 november 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste