"Rosa bandet" drog in rekordsumma

Hallå där...
​Maria Öhman, marknadsföringsansvarig på Olofsfors AB, som under oktober auktionerat ut ett ”rosa band” till förmån för forskning om bröstcancer.

Maria Öhman, marknadsföringsansvarig på Olofsfors berättar om att årets "Rosa bandet"-auktion dragit in rekordsumman 165 000 kronor. 

Hur mycket pengar inbringade auktionen?

– Årets auktion gick långt över förväntan och det blev faktiskt nytt rekord – 165 000 kronor fick vi in - så nu är vi väldigt nära att totalt under de år som vi har hållit på med Rosa Bandet-auktioner samlat in en miljon kronor.

Årets auktion blev lite speciell, berätta hur.

– Ja, det var ett företag som tog initiativ till att starta ett andelsförfarande där andra företag kunde köpa andelar för 5 000 kronor styck. Totalt var det 29 företag som köpte andelar och det vinnande budet kommer just från andelsförsäljningen.

Hur går det då till? Vem kommer att fysiskt få ta emot det Rosa bandet?

– Det kommer att lottas ut under SE Skogsentreprenörernas årsstämma. Intresset har varit väldigt stort för att köpa in sig i andelar, eftersom det öppnar upp även för mindre företag att vara med och skänka pengar. Jag har flera idéer till nästa års kampanj, som  dessutom blir ett 10-års jubileum, så då kommer det bli extra spännande.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 05 november 2019

Kommentera

Läser in facebook-kommentarer...

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste