Håll nollan fick arbetsmiljöpris

Håll Nollan fick nyligen ta emot Betonggalans nyinstiftade arbetsmiljöpris. Priset uppmärksammar insatser där man offensivt arbetat med sin arbetsmiljö på ett positivt och kreativt sätt.

Håll nollan vann arbetsmiljöpris på Betonggalan. Foto: Håll nollan

– Vi är väldigt glada och stolta över att vinna ett sådant här viktigt pris, dessutom som relativt ny förening. Det visar att vi genom kraften av medlemmarnas engagemang kan skapa förändring och vägar framåt för att tillsammans skapa säkra och trygga arbetsplatser, säger Ulrika Dolietis, vd på Håll Nollan.

Motivering till priset lyder: ”När branschen backar hem tillsammans kan nollan hållas. I olika grupper tar medlemsföretagen fram gemensamma arbetssätt för byggbranschen. En enhetlig standard bidrar till igenkänningsfaktor för alla underentreprenörer som kommer till de olika arbetsplatserna. Mindre företag som inte har samma möjlighet att skapa rutiner får hjälp med hur de ska arbeta…Håll Nollans vd, Ulrika Dolietis har en grundmurade tilltro till branschens och människors förmåga att bidra på ett prestigelöst sätt för allas bästa”.

Priset är sponsrat av Svensk Betong och i juryn sitter; Jan Lagerstedt, Contiga, Karin Larsson, JM, Jenny Sander, Cementa och Kathrine Larsson Andrén, Veidekke Entreprenad.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 27 november 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste