Ströman blir största leverantör av sugande sopmaskiner

Sedan den 1 december är Ströman generalagent för Johnston och Beam i Sverige, och tar därmed ett helhetsansvar för sopmaskiner inom Bucherkoncernen. Ströman blir enligt egen utsago Sveriges största leverantör av sugande sopmaskiner.

Ströman är sedan månadsskiftet generalagent för Johnston och Beam i Sverige och blir därmed enligt egen utsago Sveriges största leverantör av sugande sopmaskiner. 

– En spännande utmaning och ett tillskott till våra befintliga sopmaskiner från Bucher. Nu kan vi erbjuda vår kunder större och fler specialanpassade maskiner. En ny produktgrupp i ett företag kräver en del, men vi är väl förberedda, kommenterar Jan Rhodén, vd Ströman Maskin AB, i ett pressmeddelande.

Ströman har sålt Buchers sopmaskiner sedan 1995 och beskriver sig som en av landets ledande leverantörer av maskiner för vägunderhåll till kommuner och entreprenörer.  Företaget kan nu erbjuda ett av Sveriges bredaste sortiment av sugande gatusopmaskiner

– Med införlivandet av Johnston och Beam kommer vi att möta många nya och spännande kunder. Vi kommer att göra allt vi kan för att de ska känna sig välkomna och få ta del av vår höga servicenivå, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 03 december 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste