Steelwrist expanderar till Nya Zeeland

Steelwrist har tecknat ett distributionsavtal med Synergy Group för försäljning och support på den nyzeeländska marknaden.

Steelwrist växer och har nu tecknat avtal med en distributör på Nya Zeeland. Foto: Steelwrist

Synergy är väletablerat på marknaden i Nya Zeeland som distributör av mätutrustning och maskinstyrningssystem från Topcon, med en kundbas och kontakter i hela nätverket av maskinåterförsäljare. Företaget har  affärsenheterna Positioning, Paving, Robotics, Rental och det nyligen skapade Synergy Equipment, för Steelwristprodukter. Till en början ligger fokus på distribution av Steelwrist tiltrotatorer och redskap. Steelwrist Australia kommer att samarbeta med Synergy för att stödja i affärsutvecklingen. I framtiden kommer Synergy att ha Steelwrist reservdelar och produkter i lager på sin enhet i Auckland, med leveransstöd från Australien.

– Marknaden för tiltrotatorer är ännu väldigt ny i Nya Zeeland, men förfrågningarna ökar i antal. Genom att ha en lokal kontakt ser jag möjligheten att öka medvetenheten om Steelwrists tiltrotatorer och produkter. Synergy har kontor i alla större städer i Nya Zeeland vilket gör oss mer tillgängliga för kunderna än om vi bara utgår från Australien, säger Darryn Wilson, Country Manager Australia and New Zealand.

­– Här finns en utmärkt möjlighet för innovativa entreprenörer att öka sin produktivitet. Integrationen mellan hårdvara och teknologi tilltar, och det finns en enorm produktivitetsförbättring att vinna med rätt redskap på rätt plats. Och verkligheten är den att med bristen på arbetskraft som råder inom anläggningsindustrin måste gapet fyllas av innovation och automation, säger Mike Milne, vd på Synergy Group. Med Steelwrist ser vi en partner som är en ledande tillverkare med ett starkt fokus på F&U. Vi kan vara med på resan när de utvecklar och förbättrar tekniken, och hjälpa våra kunder att transformera sina verksamheter, fortsätter han.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades onsdag den 04 december 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste