All-time-high för Fredheim Maskin

Det går bra för Fredheim Maskin, som inte bara når ett nytt rekordresultat i år, utan även tagit hem tre utmärkelser från sina leverantörer och för sin kraftiga tillväxt.

Fredheim Maskin har fått utmärkelse som "Årets återförsäljare" av Keestrack samt "Best Performing Distributor" av Sandvik. Dessutom är man ett av gasellföretagen, ett av de snabbast växande företagen i Norge. Omsättningen har under de senaste fyra åren ökat från 200 miljoner till 415 miljoner norska kronor. Arkivbild

I mars i år fick Fredheim Maskin ta emot priset som ”Årets återförsäljare” av Keestrack. Under senare halvan av året har man även kunnat lägga till utmärkelserna ”gasellföretag” och ”Best Performing Distributor” från Sandvik Mobiles.

– Det är tredje gången som vi blir gasell-företag, men vi måste jobba hårdare för att dubbla omsättningen nu än tidigare, kommenterar Per Fredheim till den norska tidningen Anleggsmagasinet.

– Vi har ökat från 200 miljoner till 415 miljoner under den senaste fyraårsperioden och har uppnått AAA-rating för soliditet, fortsätter Per Fredheim till Anleggsmagasinet.

Omsättningen 2018 uppgick till 415 miljoner norska kronor och för 2019 blir det ett nytt all-time-high-rekord.

 

 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 10 december 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste