Mustaschkampen-maskinen stannar i Östergötland

Mustaschkampen-maskinen Doosan DX10Z Blue Edition, som auktionerades ut under november av Maskinia i Linköping, kommer att stanna i Östergötland. Det vinnande budet lades av CN:s Gräv AB i Linköping, som länge tittat på just denna modell och slog till när möjligheten att samtidigt bidra i kampen mot cancer gavs.

Prostatacancerförbundets ordförande Kjell Brissman, till vänster, mottog checken på 202 000 kronor i samband med att CN:s Gräv AB, representerat av Kim Hadén och Timmie Hagström, fick sin nya maskin Doosan DX10Z Blue Edition levererad av Doosans försäljningschef Carl-Johan Sunnerfjord, längst till höger. Foto: Maskinia

202 000 kronor var det vinnande budet i auktionen, och hela summan har nu skänkts till Prostatacancerförbundet i samband med att maskinen levererades till kunden.

– Vi på CN:s Gräv AB känner stor glädje och stolthet över att kunna bidra i kampen mot prostatacancer, en cancerform som drabbar många även personer i vår omedelbara närhet. Tack Maskinia och övriga samarbetspartners för att ni bidrar i kampen, säger CN:s Gräv AB i ett pressmeddelande.

– Vi har vid ett antal tillfällen tittat på just denna modell och tyckte det var ett perfekt tillfälle att kombinera möjligheten att bidra i kampen mot cancer och samtidigt få chansen att kamma hem den mest överlägsna maskinen i sin klass. Vi är mer än nöjda, fortsätter CN:s Gräv AB.

Maskinia har genomfört auktionen i samarbete med Klaravik samt RF System som levererat tiltmellandel och Engcon som bidragit med skoporna. Det är andra gången som Maskinia bidragit i kampen mot cancer. Under Svenska Maskinmässan 2018 auktionerade man ut Doosan DX140W-5 Black Edition, som inbringade 762 000 kronor som fördelades jämnt mellan Bröstcancerförbundet, Prostatacancerförbundet och Barncancerfonden. 

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades tisdag den 10 december 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste