använd ej" /> Planeringen i full gång inför Svenska Maskinmässan - Entreprenadaktuellt

Planeringen i full gång inför Svenska Maskinmässan

Den 4-6 juni nästa år äger Svenska Maskinmässan rum igen och redan nu är uppladdningen i full gång. En mässa som motsvarar de högt ställda förväntningarna och lite därtill utlovas.

Den 4-6 juni 2020 äger nästa upplaga av Svenska Maskinmässan på Solvalla rum och uppladdningen är redan i full gång. 

Med över 50 000 kvm utställningsyta och fler än 800 kommande maskinnyheter har en fin grund lagts för att Svenska Maskinmässan den 4-6 juni 2020 återigen kommer att bli en succé!

Gabriel Börjesson, mässansvarig, Svenska Maskinmässan. 

– Mässan har en kvalitetsstämpel i branschen, denna ska vi förvalta och självklart utveckla vidare. En av förutsättningarna för att lyckas med detta är ett nära samarbete med bransch- och arbetsgivarorganisationerna i bygg- och anläggningsbranschen, säger Gabriel Börjesson, mässansvarig.

Hampe Mobärg, vd på Maskinentreprenörerna, ser fram emot mässan och betonar vikten av att träffas och att tillsammans diskutera framtidens utmaningar inom branschen.

– Mässan är en viktig mötesplats för hela branschen. Förutom att titta på alla produktnyheter är det viktigt att vi tar tillfället i akt och diskuterar branschens stora framtida utmaningar; Hur gör vi vår bransch attraktiv för nästa generation? Det är en rejäl utmaning eftersom söktrycket till våra utbildningar gått konstant nedåt under 10 års tid!

Christer Söderberg, ordförande för MaskinLeverantörerna ser fram emot Svenska Maskinmässan 2020. 

Christer Söderberg, ordförande för MaskinLeverantörerna, ser även han fram emot 2020 års stora maskinhändelse!

– Det upplägg på mässa som vi tillsammans skapat på Solvalla har hållit en hög nivå på innehåll och kvalitet. Det är viktigt att samla branschen och skapa förutsättningarna för gemensam diskussion och förståelse för vad som är våra framtida utmaningar. Vi har kompetens och resurs som en stor utmaning redan idag och hur kommer det förändras med den nya teknik vi ser framför oss.

Som vanligt är besökarna i fokus på mässan och en av de frågor som uppkommit är om det kommer att finnas fler demomaskiner på mässan.

– Demoområdet kommer att vara tre gånger så stort som på föregående mässa, dessutom kommer många utställare ha demonstrationer i sina montrar. Jag utlovar att alla maskinälskare kan känna sig lugna, mässan kommer motsvara de högt ställda förväntningarna och lite därtill, sammanfattar Gabriel Börjesson.

Ann-Louise Larsson
Ann-Louise Larsson
E-post: redaktionen@entreprenadaktuellt.se

 

Artikeln publicerades måndag den 16 december 2019

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Direkt i din inkorg!

Senaste