På nytt jobb

Vår tjänst ”På nytt jobb” ger er möjlighet att kostnadsfritt presentera nya medarbetare. Ni är välkomna att skicka in bidrag. Vi vill helst ha ett porträttfoto, en kort text om personens nya jobb och tidigare erfarenheter samt kontaktuppgifter. Informationen mailar ni till På nytt jobb.

Er medarbeterare presenteras här på denna sida och i tidningen i mån av plats.


Jesper Granlund

Söderberg & Haak
Jesper Granlund axlar rollen som entreprenadsäljare på Söderberg & Haak för Skåne och delar av Småland. Jesper är 42 år och kommer närmast från rollen som utrustningsansvarig för Komatsu inom Söderberg & Haak. Det gör att han har en gedigen kunskap om Komatsus maskiner och hög kompetens för att hjälpa kunderna att hitta rätt maskiner och utrustningar för de arbeten som ska utföras.

Magnus Jakobsson

Söderberg & Haak
Magnus Jakobsson blir Söderberg & Haaks säljare av Komatsu i Norrbotten och Västerbotten. Magnus tillträde innebär att Söderberg & Haak har en erfaren maskinsäljare som kan lyfta Komatsus marknadsandel i nordligaste Sverige. Han är 39 år och har tidigare varit anställd hos bland annat Delvator. Magnus kommer att ha säljkontor i såväl Umeå som Kiruna. På så sätt är han närvarande i hela sitt stora säljdistrikt. Magnus tillträder tjänsten nu i slutet av augusti.

Ulrika Fors

Fors MW
Efter några år i en mer passiv roll, gör nu Ulrica Fors operativ comeback som nytillträdd VD i det estniska familjeföretaget Fors MW med dotterbolag i Sverige och Kina. Detta efter en vår då delar av ledningen bytts ut. Fors MW producerar och marknadsför varumärkena FARMA och BIGAB. Mellan 2003 till 2015 agerade Ulrica som bolagets Marknads- och Kommunikationschef. Mellan åren 1999 – 2019 satt Ulrica i Fors MW:s styrelse som ledamot och som dess styrelseordförande.

Peter Augustsson

Beck Maskin
Peter Augustsson är ny säljare på Beck Maskin i Göteborgsområdet. Han kommer närmast från Rondellen Maskin.

Curt Meixner

AB Evergreen Solutions
Curt Meixner är ny säljare på AB Evergreen Solutions. Han har ett brinnande intresse för enskilda avlopp och flera års erfarenhet av försäljning, närmast från Metro Therm AB, där han jobbat i grossistledet med värmepannor, ventilation, fjärrvärmecentraler och varmvattenberedare.

Joakim Jonsson

AB Hüllert Maskin
AB Hüllert Maskin stärker sin support och eftermarknadsavdelning med ytterligare en tjänst. Joakim Jonsson kommer att arbeta med att stötta, utveckla och utbilda personalen på de olika verkstäderna runt om i hela landet. Han kommer även att fungera som en länk mellan dessa och huvudkontoret i Vara.

 

Senaste