På nytt jobb

Vår tjänst ”På nytt jobb” ger er möjlighet att kostnadsfritt presentera nya medarbetare. Ni är välkomna att skicka in bidrag. Vi vill helst ha ett porträttfoto, en kort text om personens nya jobb och tidigare erfarenheter samt kontaktuppgifter. Informationen mailar ni till På nytt jobb.

Er medarbeterare presenteras här på denna sida och i tidningen i mån av plats.


Fredrik Ellingsson

Rototilt AB
Fredrik Ellingsson blir ny gruppchef för teknisk support på Rototilt. Han tar över ansvaret för teknisk support, garantier och dokumentation. Det innebär att han kommer att sitta som en spindel i nätet med viktiga kundkontakter och tillsammans med avdelningens tekniker vara ett nyckelgränssnitt mellan Rototilt och återförsäljarna av Rototilts produkter. Fredrik kommer också att ansvara för garantifunktionen och olika typer av eftermarknadsdokumentation. Fredrik kommer närmast från PON Equipment AB där han haft en liknande tjänst.

Jan Karlsson

Rototilt AB
Jan Karlsson tillträder rollen som orderdesk- och eftermarknadschef på Rototilt. Han kommer närmast från Komatsu Forest AB. Han kommer övergripande fortsätta utveckla Rototilts eftermarknad, tekniska support och orderdesk.

Magnus Premberg

Söderberg & Haak AB
Magnus Premberg är ny säljare av Deutz Fahr i Skåne och Blekinge på Söderberg & Haak. Han har lång erfarenhet av Deutz-Fahrs traktorer och tröskor och har jobbat med märket under tio år, först som mekaniker och sedan som säljare, med Rinkaby som utgångspunkt.

Richard Clark

JCB
Richard Clark är ny produktspecialist för grävmaskiner på JCB i Sverige. Han kommer att stötta JCB:s återförsäljare på främst tyngre grävmaskiner med nykundsbearbetning och kundsupport. Richard har en bakgrund i branschen både som servicetekniker och säljare av anläggningsmaskiner.

Fredrik Pettersson

Huddig Försäljning Syd
Fredrik Pettersson är ny säljare på Huddig Försäljning Syd. Han arbetar med distrikten Halland och Västra Götaland och utgår från kontoret i Göteborg. Tidigare har han arbetat med lantbruksmaskiner.

Mattias Malmsten

L5 Navigation Systems
Mattias Malmsten är ny säljansvarig inom geodesi på L5 Navigation Systems. Mattias har lång erfarenhet från branschen och kommer närmast från en tjänst hos Hexagon. Han utgår från Sollefteå.

Björn Sällström

Söderberg & Haak
Björn Sällström är ny säljare på Söderberg & Haak. Han är stationerad vid Söderberg & Haak Väst ABsom har försäljningskontor, utrustningsverkstad och reservdelslager i Kungälv. Han ansvarar tillsammans med sina två kollegor för Komatsu och Bomag i Bohuslän, Dalsland, Västergötland och Halland. Björn har jobbat som maskinsäljare sedan 1994.

Daniel Eriksson

Evorex
Daniel Eriksson är ny säljare på Evorex. Han utgår från Umeå.

Tommy Ahlsén

Wiklund Trading Mälardalen
Tommy Ahlsén är ny säljare på Wiklund Trading Mälardalen (WTM) i Enköping. Han har tidigare kört grävmaskin och har bra koll på branschen.

Niclas Stockhaus

Rototilt
Niclas Stockhaus är ny säljare på Rototilt Group AB. Han kommer att bli ansvarig för region syd på den svenska marknaden.

Jesper Granlund

Söderberg & Haak
Jesper Granlund axlar rollen som entreprenadsäljare på Söderberg & Haak för Skåne och delar av Småland. Jesper är 42 år och kommer närmast från rollen som utrustningsansvarig för Komatsu inom Söderberg & Haak. Det gör att han har en gedigen kunskap om Komatsus maskiner och hög kompetens för att hjälpa kunderna att hitta rätt maskiner och utrustningar för de arbeten som ska utföras.

Magnus Jakobsson

Söderberg & Haak
Magnus Jakobsson blir Söderberg & Haaks säljare av Komatsu i Norrbotten och Västerbotten. Magnus tillträde innebär att Söderberg & Haak har en erfaren maskinsäljare som kan lyfta Komatsus marknadsandel i nordligaste Sverige. Han är 39 år och har tidigare varit anställd hos bland annat Delvator. Magnus kommer att ha säljkontor i såväl Umeå som Kiruna. På så sätt är han närvarande i hela sitt stora säljdistrikt. Magnus tillträder tjänsten nu i slutet av augusti.

Ulrika Fors

Fors MW
Efter några år i en mer passiv roll, gör nu Ulrica Fors operativ comeback som nytillträdd VD i det estniska familjeföretaget Fors MW med dotterbolag i Sverige och Kina. Detta efter en vår då delar av ledningen bytts ut. Fors MW producerar och marknadsför varumärkena FARMA och BIGAB. Mellan 2003 till 2015 agerade Ulrica som bolagets Marknads- och Kommunikationschef. Mellan åren 1999 – 2019 satt Ulrica i Fors MW:s styrelse som ledamot och som dess styrelseordförande.

 

Senaste

Digitalt, självkörande och klimatsmart – så tror Bomag om framtiden

Under två dagar har Bomag bjudit in kunder och press till ”Innovations Days” vid fabriken och huvudkontoret i Boppard, en timmas bilresa norrut från Frankfurt. Den röda tråden genom dagarna har varit de tre ledorden; digitalisering, automatisering och minskade utsläpp. Bland annat har den självkörande välten Robomag  BW154 visats, som man kunnat se för första gången på Bauma tidigare i år.

 

Kommentera