På nytt jobb

Vår tjänst ”På nytt jobb” ger er möjlighet att kostnadsfritt presentera nya medarbetare. Ni är välkomna att skicka in bidrag. Vi vill helst ha ett porträttfoto, en kort text om personens nya jobb och tidigare erfarenheter samt kontaktuppgifter. Informationen mailar ni till På nytt jobb.

Er medarbeterare presenteras här på denna sida och i tidningen i mån av plats.


Matthew Bruhn

Blinken Tools
Matthew Bruhn är ny sälj-och produktansvarig ”High End Solutions” på Blinken Tools i Sverige. Matthew har en lång erfarenhet inom mätbranschen och har de senaste åren jobbat som kund- och avtalsansvarig samt regionansvarig i Skåne, Halland och Blekinge för Mätkungen AB. Han började sin anställning 11 mars.

Rune Karlsson

Hako Ground & Garden AB
Rune Karlsson är nyanställd säljare hos Hako Ground & Garden AB. Rune tillträdde tjänsten den 18:e februari och kommer att arbeta som säljare av grönytemaskiner, traktorer och transportfordon. Rune har lång erfarenhet från branschen. Han kommer att ha delar av Stockholm som distrikt samt Uppland, Gästrikland, Hälsingland och Medelpad.

Lotta Pettersson

Ulja AB
Lotta Pettersson är sedan början av februari ny säljare av utbildningar på Ulja AB. Hon kommer närmast från branschorganisationen Maskinentreprenörena.

Fredrik Olsson

Ystamaskiner AB
Fredrik Olsson är ny utesäljare på Ystamaskiner AB. Han har mångårig säljerfarenhet och kommer närmast från IT-branschen.

Stefan Brodd

Miljömaskiner i Motala AB
Stefan Brodd förstärker säljorganisationen på Miljömaskiner AB i Motala. Han började sin anställning den 9 januari i år och kommer närmast från en anställning inom tillverkningsindustrin.

 

Senaste