På nytt jobb

Vår tjänst ”På nytt jobb” ger er möjlighet att kostnadsfritt presentera nya medarbetare. Ni är välkomna att skicka in bidrag. Vi vill helst ha ett porträttfoto, en kort text om personens nya jobb och tidigare erfarenheter samt kontaktuppgifter. Informationen mailar ni till På nytt jobb.

Er medarbeterare presenteras här på denna sida och i tidningen i mån av plats.


Mårten Eriksson

Söderberg & Haak
Mårten Eriksson är ny Komatsusäljare på Söderberg & Haak. Han kommer arbeta i Örebro och Värmland.

Joakim Franzen

Söderberg & Haak
Joakim Franzen är ny säljare av Komatsus entreprenadmaskiner på Söderberg & Haak. Hans distrikt är Östergötland.

Frank Stenstrand

Delvator AB
Frank Stenstrand är ny försäljningschef på Delvator AB. Han har lång erfarenhet av maskinbranschen, senast från Atlas Copco där han varit Business Line Manager. Sedan hösten 2018 har Frank arbetat som affärsutvecklare hos Delvator, inledningsvis med fokus på att hyra ut Hitachis hjullastare till industrikunder. Nu kompletteras det arbetet med tjänsten som försäljningschef för hela maskinutbudet. Frank Stenstrand utgår från kontoret i Huddinge, samt från Delvators försäljningskontor på Bristagatan i Märsta.

4evergreen">

Lucas "Ludde" Lidström

4evergreen
Lucas Lidström är ny säljare i västregionen på 4evergreen. Han kommer närmast från LP Entreprenad och har även arbetat på Mind Construction AB med uppbyggnad av Ecobox-center Väst. Han har bred erfarenhet från både entreprenadverksamhet och minireningsverk.

 

Senaste