På nytt jobb

Vår tjänst ”På nytt jobb” ger er möjlighet att kostnadsfritt presentera nya medarbetare. Ni är välkomna att skicka in bidrag. Vi vill helst ha ett porträttfoto, en kort text om personens nya jobb och tidigare erfarenheter samt kontaktuppgifter. Informationen mailar ni till På nytt jobb.

Er medarbeterare presenteras här på denna sida och i tidningen i mån av plats.


Bengt Höckert

Delvator AB
Bengt Höckert är ny säljare av Hitachis entreprenadmaskiner och utgår från Härnösand. Han har lång erfarenhet av maskinförsäljning, i snart 20 år har han arbetat med gaffeltruckar och även försett industrier och sågverk med funktionshyrda hjullastare. Under säljkarriären har han främst arbetat med gaffeltruckar av från Toyota/BT och tyska Jungheinrich.

Charlie Svantesson

Maskinia AB
Charlie Svantesson förstärker säljorganisationen på Maskinia AB i distriktet Jönköping- och Västergötlands län. Charlie är en välkänd profil i branschen och har bland annat 20 års erfarenhet från tillbehörstillverkaren SMP i ryggen. Denna erfarenhet gör att han har stor kunskap om vad kunderna vill ha och förväntar sig.

Matthew Bruhn

Blinken Tools
Matthew Bruhn är ny sälj-och produktansvarig ”High End Solutions” på Blinken Tools i Sverige. Matthew har en lång erfarenhet inom mätbranschen och har de senaste åren jobbat som kund- och avtalsansvarig samt regionansvarig i Skåne, Halland och Blekinge för Mätkungen AB. Han började sin anställning 11 mars.

Rune Karlsson

Hako Ground & Garden AB
Rune Karlsson är nyanställd säljare hos Hako Ground & Garden AB. Rune tillträdde tjänsten den 18:e februari och kommer att arbeta som säljare av grönytemaskiner, traktorer och transportfordon. Rune har lång erfarenhet från branschen. Han kommer att ha delar av Stockholm som distrikt samt Uppland, Gästrikland, Hälsingland och Medelpad.

 

Senaste