RSS-flöde

Du kan följa Entreprenadaktuellt med hjälp av RSS-flöde.
Adressen är www.entreprenadaktuellt.se/rss

I Firefox:
Ver 3.5: När man går till entreprenadaktuellt.se så kommer RSS-ikonen fram längst till höger i adressfältet. Klicka på den och följ anvisningarna.


I Opera:

Ver 9: När man går till entreprenadaktuellt.se så kommer RSS-ikonen fram längst till höger i adressfältet. Klicka på den och följ anvisningarna.


I Safari:
Ver 4: När man går till entreprenadaktuellt.se så kommer en egen utformat grå RSS-ikon fram längst till höger i adressfältet. Klicka på den och följ anvisningarna.


I Chrome:
Ver 2: Finns inget inbyggt stöd.


I Explorer:
Ver 8: När man går till entreprenadaktuellt.se så tänds rss-knappen (orange ikon) i verktygsfältet (bredvid hem-knappen). Klicka på den och följ anvisningarna.

Senaste

Digitalt, självkörande och klimatsmart – så tror Bomag om framtiden

Under två dagar har Bomag bjudit in kunder och press till ”Innovations Days” vid fabriken och huvudkontoret i Boppard, en timmas bilresa norrut från Frankfurt. Den röda tråden genom dagarna har varit de tre ledorden; digitalisering, automatisering och minskade utsläpp. Bland annat har den självkörande välten Robomag  BW154 visats, som man kunnat se för första gången på Bauma tidigare i år.

 

Kommentera